Hur man väljer rätt Globe bredbandsplan för dina behov

På jakt efter en bra ADSL bredband leverantör? Här är frågorna att ställa och ett användbart fuskblad som hjälper dig att göra rätt val!

I denna digitala tid, Internet-anslutning är en nödvändighet för varje hem. Kontakt med nära och kära, att få igenom det arbete-från-hem arbetsbelastning och få lite r&r till ljudet av våra favoritprogram och filmer är alla karantän essentials möjliggjorts med rätt internet plan.

Ange: ADSL bredbandsplaner. Men innan vi kommer in i nitty-gritty av det, vad exakt är bredband ändå?

Bredband är den mest populära formen av tillgång till internet. Detta är ingen överraskning eftersom bredband ger höghastighetsanslutning till internet. Kom ihåg traditionell uppringd? Detta är en stor uppgradering. Bredband finns i olika typer, med de två vanligaste är Fiber och trådlöst.

Globe ‘ s Go UNLI bredbandsplaner använder fiberoptisk teknik, medan Go Big plans erbjuder trådlös bredbandsanslutning. Båda planerna kan du strömma, spela och bläddra med planer som bäst passar din budget och Internet behov.

För att hitta den bästa världen hemma plan för dig, här är några frågor att ställa dig själv:

Vilken typ av anslutning föredrar du?

Ska du gå till en trådbunden eller trådlös anslutning? Båda anslutningarna ger tillförlitligt internet och kommer att passera ett hastighetstest med flygande färger. De har dock fördelar och nackdelar som du måste ta hänsyn till.

Medan en trådbunden anslutning kan erbjuda överlägsen bredbandshastighet, det kräver installation. Go UNLI Plan 1699 erbjuder en prisvärd fiberanslutning som levereras med unli-data och har 20 Mbps. Du kan dock behöva vänta några veckor för att få din anslutning installerad.

Men en trådlös anslutning ger dig omedelbar WiFi via ett modem som är redo att använda ur lådan. Till exempel kommer Go Big Plan 1699 med ett färdigt modem som ger en 20 Mbps trådlös anslutning.

Hur mycket data förväntar du dig att konsumera?

Å ena sidan kan en plan med ett Datalock vara mer kostnadseffektivt om dina onlinevanor eller krav är lätta att tänka på att skicka e—post, online-forskning eller avslappnad surfing. Å andra sidan, om du är en tung streamer eller gamer, eller du laddar ner ofta, kommer du att dra nytta av en obegränsad anslutning.