Självbärande Kunskap för att köpa prepper buik

Oavsett hur många aktier du gör, förr eller senare kommer de att ta slut. Du kan laga vatten och mat i en månad, men du måste leva med leveranser i 3 månader. Eller värre. Ingen vet. Lager kan stulas, eller de kan förstöra. Tyvärr, även med den mest noggranna förberedelsen, är force majeure möjlig för att köpa prepper buik.

Vad göra? Du måste få självberoende färdigheter. Med hjälp av dem kan du fylla på dina lager.

1-vatten

Du kan lagra vatten i stora mängder och vara säker på att det kommer att hålla dig länge, men det som också är viktigt är att veta hur man hittar naturliga vattenkällor.

Hur kan du fylla på vattenförsörjningen? Det finns flera sätt:

borrning av vattenbrunnar; bor nära en naturlig vattenkälla; regnvatten skörd.

Vårt favorit och inte svåra sätt är regnvattenskörd. Det kan enkelt ställas in med liten åtgärd och pengar som spenderas. För att göra vattnet drickbart kan du konstruera ett vattenfilter av tre tygstycken och gräs, kol och sand. När de sätts igenom alla dessa naturliga filter blir vattnet mer eller mindre rent.

En annan filtreringsmetod kan läggas till ditt andra redskap för överlevnad: det finns några små bärbara vattenfilter som dödar nästan alla bakterier i ditt vatten. Du kan till och med försöka rena vatten med enkel hushållsblekmedel om du har en i närheten.

När du använder naturreservat som din vattenkälla, försök att välja icke-stillastående och flytande vatten. På så sätt skulle du vara säker på att inga sjukdomar eller bakterier finns i din dryck.