8 idéer för udda jobb att göra under lockdown för att tjäna pengar

Perioden av förlossning är en aldrig tidigare skådad period som vi försöker dra nytta av varje dag vilket du kan läsa om på https://www.tjanapengar.net. För att ta hand, men också att runda slutet av månaderna, varför inte välja ett litet jobb hemifrån ? Zooma på de bästa tipsen för att uppnå under perioden av förlossning.
Ge online klasser från ditt vardagsrum

Att ge online-klasser är ganska genomförbart från sitt vardagsrum. Ensam eller genom en specialiserad plattform är det möjligt att ge lektioner via webbkamera eller videokonferens. Franska kurser, främmande språkkurser, mattekurser, musikkurser, men även marknadsföring eller fysikkurser, allt är möjligt. Beroende på din nivå, din kunskap, kan du erbjuda individuella, gruppkurser, uppdateringar, akademiskt stöd.

Du bör veta att priset på onlinekurser är lägre än priset med en lärare fysiskt närvarande tillsammans med studenten eftersom resan är obefintlig. Du väljer ditt ämne (er), dina scheman och tillgänglighet och du förbereder dina kurser. Det är möjligt att registrera sig på många plattformar som Digitiz, EdX, Coursera, Skola Online Universitet, Udemy, Khan Academy, OpenClassrooms, etc.
Vilken lön förväntar du dig att tjäna med online-kurser ?

Om du är student, och du ger kurser på nätet, kan du hoppas att vinna € 10 av kursen (det vill säga per timme). Om du är kvalificerad lärare kan du ladda din kurs mellan 40 € och 50 €.