Var kan man få en VPN?

VPN-tjänster kan betalas eller gratis. Jag kommer ihåg för länge sedan på jobbet använde jag webbplatser som HideMyAss, vilket gjorde det möjligt för vissa webbplatser att gå anonymt (eller för att de blockerades på kontorsinternet). Visst har några av er använt sådana webbplatser, men visste inte att det här är samma VPN, bara mycket förenklat och gratis. Sådana webbplatser kallas vanligtvis anonymiseringswebbplatser.

Förutom anonymizer-webbplatser (som inte är mycket lämpliga för oss när det gäller Telegram eller sociala nätverkssajter där du behöver logga in) finns VPN-tjänster i form av applikationer. Dessa program sätts på din dator/telefon / surfplatta. Sedan loggar du in på det här programmet, klicka på” Anslut ” – knappen, och det här VPN-programmet omdirigerar all din internettrafik via en annan server, och du använder Internet i normalt läge. Du kan komma åt webbplatser via en webbläsare, köra program, använda budbärare, instagrams, Facebook och allt annat. I princip, när du klickar på knappen Anslut, du kan i allmänhet glömma att vpn är i princip aktiverat.

Gratis VPN är inte bara gratis, de visar dig antingen mycket reklam eller övervakar och lagrar några av dina data, vilket inte är så bra. det finns inga bra gratis VPN, så tyvärr måste du betala för en vanlig vpn.

Betalda VPN är mycket mer tillförlitliga. Både när det gäller säkerheten för din information och när det gäller användbarhet. Så jag ska berätta om betalda VPN och hur man väljer rätt. Jag skulle råda dig att glömma gratis VPN som en dålig dröm.